Kävimme eilen Raahessa näyttelyssä, flatteja oli ilmoitettu 19. Tuomarina oli Katja Korhonen. Elmerikin oli mukana vaikka ei olisi tarvinnut. Kerkesin ilmottaa sen Raaheen ennen kun siitä tuli valio. Elmeri kilpaili harmikseni käyttöluokassa, koska vaihto valioluokkaan ei onnistunut, tuloksena KÄY eh 3. Vähän harmitti, kun ERIn saaminen jäi hännän korkeuden takia. Elmeri oli muutenkin ihan kummallinen kehässä eikä olisi jaksanut käyttäytyä. No mitäpä näistä...

 

Otto yllätti minut täysin hienolla esiintymisellään ja liikkumisellaan. Odotin Otolle korkeintaan eh:ta, mutta Otto saikin ERIn ja voitti luokkansa. Otto oli lopulta vielä PU-3, ei hassummin ekasta näyttelystä. Osallistuimme vielä poikien kanssa kasvattajaryhmään, joka oli ROP, mutta ei sijoituttu isossa kehässä.

 

Oton ensimmäinen arvostelu

11kk. Erinomaista tyyppiä. Erinomaiset mittasuhteet omaava uros, jolla hyvä uroksen pää. Hyvät silmät. Erinomainen kaulanpituus. Ikäisekseen hyvin kehittynyt eturinta ja runko. Hyvä lanne ja lantio. Hyvä häntä. Viisto lapa. Aavistuksen pysty olkavarsi. Erinomaiset takakulmaukset. Aavistuksen litteät käpälät. Hyvä turkki ja turkinlaatu. Liikkuu aavistuksen ahtaasti takaa, yhdensuuntaisesti edestä ja tasapainoisesti sivusta. Esiintyy ja esitetään hyvin.