Moikka! Sain vihdoinkin tehtyä tämän blogin näille pojille. Laittelen kuulumisia ja kuvia kunhan ehdin ja opettelen käyttämään tätä blogia. Blogissa kerrotaan kuulumisia flatti-veljeksistä Elmeristä (Flat Power Secret Adversary )ja Otosta (Flat Power Lilac Time). Elmeri on 2v ja 9kk ja Otto on huimat 13vko. Elmeri on Oton isoveli, heillä on sama äiti. Minä eli Hanna-Mari olen poikien omistaja ja meidän perheeseen kuuluu lisäksi avomieheni Tomi. Asustelemme tällä hetkellä vielä Kajaanissa.

Elmerin kanssa Tomi kävi viime kesänä taipparit saaden tuloksen Nou1. Tomi onkin treenaillut Elmeriä kevään ajan Nomea varten,katsotaan josko sitä saataisiin startti aikaiseksi tulevalle kesälle. Itse olen harrastanut vajaan vuoden Elmerin kanssa Pelastuskoirahakua ja  PK-hakua ja tavoittena olisi päästä joskus kisaamaan. Tarkoitus olisi mennä myös Toko-kokeisiin Elmerin kanssa kesällä. Näyttelyissä käydään tasaisin väliajoin ja suurimmat saavutukset on huhtikuulta Kajaanin ryhmiksestä SERT ja VSP.

Oton kanssa meillä olisi tulevaisuudessa tarkoitus painottua enemmän Nomen puolelle jos vaan kaikki menee hyvin. Ollaan jo harjoiteltu leikkimielellä noutoja ja Otto näyttäisi olevan oikeinkin lahjakas tapaus. Näyttelyihin mennään kunhan ikä sallii.

1531096.jpg