Onpas vierähtänyt tovi siitä kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Uusi vuosikin jo kerkesi tulla. Viime vuoden saavutukset menivät näyttelyjen osalta hyvin. Elmeri sai keväällä ensimmäisen SERTin ja kesällä toisen. Nyt vaan se viimeinen. Koe puolella tavoitteet tuli saavutetuiksi kun kävimme Elmerin kanssa BH-kokeessa ja suoritimme sen hyväksytysti, ensimmäinen koulutustunnus siis hanskassa. Tänä vuonna olisi tarkoitus mennä Elmerin kanssa toko-kokeisiin koittamaan TK-1:stä.

Otto on kasvanut jo isoksi ja on yhtä korkea kuin Elmeri ja alkaa jo pikku hiljaa vahvistua. Otto esiintyy ensimmäisen kerran oikeassa näyttelyssä Kajaanissa Tamminäyttelyssä ja mietinnässä on Raahen ryhmänäyttely. Otto kävi kerran pentunäyttelyssä ollen pek 2 ja sai KP:n. Oton kanssa alkaa kevään mittaan treenit taippareihin.

Kävimme Oton kanssa Kainuun noutajien järjestämällä pentukurssilla ja kouluttaja oli sitä mieltä, että "hyvä koira siitä tulee kunhan saa kanavoitua energiansa oikeisiin asioihin" eli aika innokas tapaus. Riistat ovat erityisen mieleisiä samoin noutaminen jonka kanssa alamme harjoittelemaan malttia. Jospa saisimme ensi kesänä taippareista NOU-1:sen. Lisäilen kuvia tänne kunhan on semmoinen keli, että kuvista saa jotain selvää.

 Hyvää alkanutta vuotta kaikille tutuille!!!