On taas hieman vierähtänyt kun viimeksi olen kirjoitellut. Otto kävi viime viikolla viimeisillä rokotuksilla ja oli oikein reipas. Punnitsin Oton lääkärillä ja painoa on kertynyt jo 17kg!. Huima on kasvuvauhti ukkelilla. Elmeri kävi samalla näyttämässä kaulassa olevaa pattia lääkärille, joka onneksi paljastui vain syyläksi, jolle ei tarvitse tehdä mitään.

Elmerin kanssa ollaan käyty ahkerasti tokoilemassa ja aion vihdoin mennä kokeeseen loppukesästä, jostain kai se on aloitettava. BH-koe on myös suunnitteilla jossain vaiheessa. PK-hakua ollaan käyty ottamassa myös, meillä tökkii nyt se mitä pelkäsinkin, maalimies on Elmerin mielestä niin ihana, että sieltä ei tajuta lähtä heti pois kun rulla on löydetty. Täytyy keksiä jotain...

Otto on ollut mukana meidän yhdistyksen taipparitreeneissä ja olen näyttänyt sille joka kerta riistaa. Jätkä on ihan innoissaan. Viimeksi yhdellä harjoittelijalla oli mukana ase ja Otto ei välittänyt siitä mitään. Oli huvittavaa kun muut koirat tekivät vesinoutoa laukauksen kera, niin Otto oikein kiljui kun olisi halunnut mennä hakemaan lokkia. En kuitenkaan päästänyt sitä uimaan, koska ranta oli niin äkkisyvä ja herralla ei ole vielä kunnolla uintikokemusta. Ensi viikolla mennään mökille ja aion ottaa siellä noutoja Oton kanssa. Jospa muistais sinne ottaa sen kameran mukaan.