Juhannus? Mikä Juhannus? Meni minulta ainakin ihan ohi. Perjantaina eli aattona olin vielä töissä. Kotiin tultuani Otto onnistui venäyttämään vasemman etujalkansa, Ontuminen  alkoi melkein heti. Päätimme kuitenkin lähteä vanhempieni mökille Vartiukseen, koska ajattelimme jalan vertyvän. Toisin kävi, jalka turposi kyynärnivelen kohdalta ja Otto alkoi huutamaan kivusta. Eihän siinä auttanut muu kuin lähtä Sotkamoon päivystävälle lääkärille. Lääkäri kuvasi jalat ja sanoi, että kipeä jalka voisi olla murtunut. Minä aloin tietenkin miettimään kaikkia pahimpia asioita. Saatiin kipulääkettä ja menimme takaisin mökille. Otto valitti koko yön jalkaansa ja minä nukuin yhtäjaksoisesti tunnin sen yön aikana.

Aamulla oli hieman väsynyt olo, jouduin heräämään jo kuuden aikaan, koska olin lähdössä Elmerin kanssa Rovaniemelle näyttelyyn. Näyttelyssä Elmeri Oli Käy eh, käk1. Elmeri oli ainut käyttöluokan koira. Osallistuttiin myös Flat Powerin kasvattajaryhmään joka oli Rop-kasvattaja ja lopulta BIS-1 kasvattaja!! Oli hienoa olla mukana ja onpahan ainakin kerran elämässään juossu jossain BIS-kehässä!

Kotiin tultua sain Otolle ajan meidän omalta lääkäriltä ja näytin hänelle toisen lääkärin ottamat kuvat. Meidän lääkäri sanoi, että ei jalka ole murtunut vaan venähtänyt. Hoidoksi hän määräsi rauhallista
olemista ja kipulääkettä tarvittaessa, helpommin sanottu kuin tehty! No nyt mennään päivä kerrallaan ja toivotaan, että jalkaan ei tule enää mitään.

Oli kyllä semmonen Juhannus, että ei ole ihan äsken minulla ollut. Autollakin tuli ajettua kahden päivän aikana vaivaiset 1100km.

1677673.jpg
 Elmeri                                             (c) Senni Husso
1677674.jpg
                                                        (c) Senni Husso

BIS-1 Kasvattajaryhmä, Elmeri, Bobi, Metku ja Kerttu