Onpa taas vierähtänyt tovi siitä kun oon viimeksi tänne kirjoitellut. Elmerin kanssa käytiin Kuopiossa Sawo Showssa ja tuloksena Käy Eh 1. Tuomari tykkäsi muuten, mutta oli kirjoittanut arvosteluun, että "litet glad över sin svans" elikkä Elmeri piti häntää taas kerran liian korkealla. No oli kuitenkin mukava nähdä tuttuja.

Viime viikonloppuna olimme Parolassa Oton pentutreffeillä. Taas sain erinomaisia vinkkejä ja neuvoja kouluttajilta ja oli mukava huomata, että en ole vielä kerinnyt pilata tuota penskaa : ) Elmeri sai viikonloppuna erinomaista tyttösiedätystä kun oltiin Tiinan ja Johanneksen luona yöpymässä ja siellä oli Tiinan tyttöjen lisäksi kaverini Liisa ja hänen flattityttönsä Unna. Jospa se vielä joku päivä tajuaa, että ei kaikkia tyttöjä tarvii ahdistella.

Sunnuntaina käytiin Heinolaassa näyttelyssä ja taas kerran Elmeri sai Eh:n. Näyttelyn jälkeen ajelin poikien kans kotiin Kajaaniin ja yritän tässä päästä taas arkeen kiinni. Viikonloppuna olis tarkoitus käydä tekemässä verijäljet pojille. Katsotaan miten menee.